Polar2000

Polar 2000 – Sähköistämisen eturintamassa jo yli 20 vuotta

Polar 2000 Oy on teollisuuden ja energia- ja tietoliikennealan sähköistyksiä ja asennuksia tekevä yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Imatralla. Palvelutarjontamme venyy välijännite- ja valokuitutöistä instrumentointiin ja turvallisuusjärjestelmiin. Me toimitamme kaikki työt vankalla ammattitaidolla ja tinkimättömällä laadulla, kaikissa olosuhteissa, haasteita kavahtamatta. Paikallistuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme toimitusvarmuuden, työnlaadun ja nopeuden, joihin kaikki eivät pysty.

Visio – One for future

Haluamme olla yritys, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen, uusinta tietotaitoa hyödyntävän osaamisen sekä parhaan mahdollisen työnlaadun. Me luotamme siihen, että tietojemme ja taitojemme jatkuva kehittäminen on avaintekijä, jonka avulla säilytämme paikkamme arvostettuna ja luotettuna yhteistyökumppanina.

Missio – One to set the standards

Olemme yritys, jonka ammattiylpeys rakentuu tinkimättömästä työnlaadusta, toimitusvarmuudesta, aikataulujen pitämisestä ja asiakastyytyväisyydestä. Me emme kavahda koviakaan haasteita tai olosuhteita, vaan menemme kaikkialle, minne tarvitaan – myös paikkoihin, joihin kaikki eivät pääse. Me luotamme siihen, että työnjälkemme on paras suosituksemme, nyt ja tulevaisuudessa.

Arvot – One green planet

Vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat arvomaailmamme peruskivet. Teemme työtä yhteiskunnan, ympäristön ja turvallisuuden ehdoilla, pyrkien edistämään vihreitä arvoja ja kestävää kehitystä. Meille työntekijämme ovat yhtä perhettä, jonka hyvinvointi on pääasia.